Betingelser

Betingelser

Nettbutikken til Trine Sy & Strikk er helt ny, og vi bestreber oss så godt vi kan for å gi våre kunder den beste opplevelsen ved å handle her i vår nettbutikk.

 

LEVERING

Alle ordre sendes normalt innen 2 - 5 virkedager.

Om vi ikke klarer dette, vil du motta en mail fra oss med videre informasjon. Du bør alltid sjekke om pakken og innholdet er uskadet ved mottak på Posten. Hvis innholdet er skadet må du fylle ut et skadeskjema på Posten, hvis dette ikke gjøres vil ikke varen bli erstattet av oss.

Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for en vare - vi vil da sende til deg med en gang vi får varen inn igjen. Vi tar også forbehold om at fargene kan avvike noe fra foto.

Alle ordre vil bli sendt med Posten Norge.

 

HENTE I BUTIKK

Alle kjøp i nettbutikken kan hentes i butikken i Ski. Dette kommer opp som et alternativ når du bestiller varene. Disse pakkene må hentes innen 14 dager.

 

BETALING
Alle våre pakker betales via PayPal ved bestilling - vi tilbyr ikke forskuddsbetaling eller faktura.

 

ANGRERETT OG RETUR 

I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers angrefrist ved kjøp på internett. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i orginal emballasje. Skjema for angrerett vil du motta på mail når ordren er sendt, dette må du fylle ut og legge ved returen. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg.

 

BYTTE

Vi tilbyr vanligvis ikke bytte.

 

REKLAMASJON 

Vi gjør vårt beste for å sende kun feilfrie varer til deg. Skulle du allikevel få en skadd vare så ta kontakt med oss snarest på mail og beskriv feilen, så kontakter vi deg.

 

EVT RABATTER

Disse gjelder kun en angitt periode.

 

KUNDEOPPLYSNINGER

Alle kundeopplysninger vil bli behandlet konfidensielt hos oss, og vi gir ingen opplynsinger videre til en tredjepart. Du som kunde har ansvaret for at de opplysningene vi har om deg stemmer, og at du oppdaterer leveringsadresse ved evt flytting.